Termeni și condiții de utilizare

Termeni și condiții de utilizare

Pentru a utiliza pagina www.ecocsik.ro este necesar să fiți de acord cu termeniile de utilizare. Dacă nu sunteți de acord, vă rugăm să nu folosiți acest site.
Termenul 1.: Proprietarul paginii de web
Proprietarul paginii www.ecocsik.ro este operatorul regional de salubrizare S.C. Eco-Csik S.R.L.
Termenul 2.: scopul paginii de web
Pagina de web are două scopuri: informare și comunicare. Pe de o parte prezintă operatorul de salubrizare și oferă informații despre datele de interes public legat de firmă, pe de o altă parte informează utilizatorul de știri despre firma, evenimente proprii, anunțuri, și transmite informații de la a treia parte.
Termenul 3.: proprietarul paginii și utilizarea ei
Textele și fotografiile care apar pe pagină – dacă nu sunt linkuri pentru alte site-uri – sunt elemente exclusiv proprii. Distribuirea lor se poate face numai cu referire la acest site, în context orginal, și cu acordul proprietarului paginii de web. Dacă conținutul  de după hyperlinkuri nu apar pe acest site, nu ne asumăm responsabilitate pentru credibilitatea și realitatea lor.  
Termenul 4.: utilizarea paginii de web
Pe acest site nu puteți să intrați în contact direct cu operatorul de salubritate, dar găsiți informații despre modul cum puteți să faceți asta. Astfel nu puteți să ne trimiteți date personale, dar cookie-urile le puteți dezactiva, dacă vă deranjează. Datele personale astfel nu primim, nu procesăm și nici nu publicăm. Totodată nu aveți voie să distribuiți contente pe această pagină de web fără acordul proprietarului.  
Termenul 5.: modificarea termenilor de utilizare 
Propietarul paginii de web poate să-și modifice termeniile de utilizare fără restricții, în acest caz informează utilizatori despre modificări.
Termenul 6.: delimitare de responsabilitate 
Prin utilizarea site-ului sunteți de acord cu proprietarul paginii de a nu-și asuma responsabilitatea pentru pierderea datelor, utilizării sau veniturilor, care pot fi asociate cu utilizarea paginii de web. Utilizarea paginii este responsabilitatea utilizatorului.