Felhasználói feltételek

Felhasználói feltételek

www.ecocsik.ro weboldal használatához szükséges, hogy egyetértsen a felhasználói feltételekkel. Amennyiben nem fogadja el ezen feltételeket, kérjük, ne használja a weboldalt.
1. feltétel: a webhely tulajdonosa
www.ecocsik.ro honlap tulajdonosa az Eco–Csík térségi hulladékgazdálkodási vállalat.
2. feltétel: a webhely célja
A honlapnak kettős célja van: ismertető és hírközlő. Egyrészt bemutatja a szolgáltatót és hozzáférést nyújt a céggel kapcsolatos közérdekű adatokhoz, másrészt tájékoztatja a felhasználót a cég saját híreiről, rendezvényeiről, értesítéseiről, továbbá harmadik féltől származó információkat is közvetít.
3. feltétel: a tartalom tulajdonosa, használata
A webhelyen megjelenő szövegek, fotók – hacsak nem más webhelyre irányító hiperhivatkozás vezet hozzájuk – kizárólag saját tartalmak. Megosztásuk csakis a honlapra való hivatkozással, eredeti szövegkörnyezetben megengedett, felhasználásához pedig szükséges a webhely tulajdonosának a beleegyezése.
Amennyiben a hiperhivatkozások mögötti tartalom nem ugyanezen a webhelyen jelenik meg, valóságtartalmáért, hitelességéért nem vállalunk felelősséget.
4. feltétel: a webhely használata
A webhelyen keresztül közvetlenül nem léphet kapcsolatba a szolgáltatóval, csupán tájékozódhat az elérhetőségek felől. Így személyes adatokat sem küldhet, a felhasználói szokásokat, adatokat közvetítő sütiket (cookie) pedig kikapcsolhatja, amennyiben zavarja Önt. Adatait tehát nem fogadhatjuk, így nem is dolgozzuk fel, nem is tesszük közzé. A szolgáltató által jóvá nem hagyott tartalmat ugyanakkor semmilyen módon nem jelenítheti meg a honlapunkon.
5. feltétel: a felhasználói feltételek módosítása
A felhasználói feltételeket a webhely tulajdonosa bármiféle megkötés nélkül módosíthatja, ez esetben pedig tájékoztatja a felhasználót a feltételek módosulásáról.
6. feltétel: a felelősségre vonástól való elhatárolódás
A weboldal használatával elfogadja, hogy a webhely tulajdonosa nem vállal felelősséget semmiféle adatvesztésért, használatkiesésért, bevételkiesésért, amely összefüggésbe hozható a weboldal tartalmával. A weboldal használata a felhasználó felelőssége.