ECO-CSÍK – Térségi Hulladékgazdálkodó
Válasszon nyelvet:
ECO-CSÍK
Térségi Hulladékgazdálkodó
Akác utca 1 szám, Csíkszereda +40-737 026869 office@ecocsik.ro

Garázsbontás: hulladékgyűjtő konténereket helyezünk ki

A garázsbontásokból származó hulladék tárolására konténereket helyezünk ki csütörtökig Csíkszeredában azokon a helyszíneken, ahol a bontások történnek.


A tömeges garázsbontás miatt a szelektív gyűjtőpontoknál nap mint nap kezelhetetlen mennyiségű hulladék, törmelék gyűl össze: lehetetlen időben elszállítani, ezért nemcsak a felhalmozódó hulladék látványa aggasztó, hanem az is, hogy a szél széthordja.

Ennek megelőzése érdekében Csíkszereda Polgármesteri Hivatala 4–7 köbméteres konténerek kihelyezését kérte az Eco-Csík Kft. hulladékgazdálkodási vállalattól. Ezeket azon helyszíneken helyezzük el – legkésőbb csütörtökön –, ahol nagyobb mértékű garázsbontás történik.

A polgármesteri hivatal és az Eco-Csík Kft. arra kéri a lakosságot, hogy a bontásból származó hulladékot, törmeléket ezután csakis ezekbe a konténerekbe gyűjtse – tehát ne a gyűjtőpontoknál –, ugyanakkor a háztartási hulladékot a gyűjtőpontoknál kihelyezett edényekbe üríthetik. Bízunk benne, hogy városunk tisztasága érdekében eleget tesz a felhívásnak! Köszönjük szépen!