ECO-CSÍK – Térségi Hulladékgazdálkodó
Válasszon nyelvet:
ECO-CSÍK
Térségi Hulladékgazdálkodó
Akác utca 1 szám, Csíkszereda +40-737 026869 office@ecocsik.ro

Ingyenes tavaszi lomtalanítás vidéken

 Az Eco-Csík Kft. térségi hulladékgazdálkodási vállalat partnerségben az S.L.C. Kft-vel tavaszi lomtalanítást szervez április 2–12. között az alábbi program szerint:

április 2., kedd  

Csíkszentsimon, Csíkpálfalva

április 3., szerda  

Lövéte

április 4., csütörtök  

Csíkszentmárton, Madéfalva

április 5., péntek  

Csíkszentgyörgy, Csíkcsicsó

április 8., hétfő  

Tusnád, Csíkszentmihály

április 9., kedd  

Csíkkozmás

április 1o.,szerda  

Kászonaltíz, Csíkszentimre

április 11., csütörtök  

Csíkszentkirály, Csíkrákos

április 12., péntek  

Csíkszentlélek

A családi házak lakói a fenti programnak megfelelően kihelyezhetik a kapuk elé a lomtalanításból származó bármilyen hulladékaikat (bútordarabok, elektronikai cikkek, papír, műanyag, üveg stb. – kivételt képeznek az ipari tevékenységből származó hulladékok, illetve a veszélyes hulladékok), ezeket pedig az  az Eco-Csík Kft. és a RoRec Egyesülettel partnerségben álló S.L.C. Kft. ingyen elszállítja. Kérjük, reggel 7 óráig helyezzék ki a hulladékot, mert ha később vissza kell mennünk érte, az jelentős késést okozhat!

A lakosok minden leadott nagyméretű készülék után (hűtő, fagyasztóláda, fagyasztó, mosógép és mosogatógép, ruhaszárítógép, légkondícionáló berendezés) ajándékutalványban részesülnek.

Ez a tevékenység segít abban, hogy elérjük a törvény által követelt 42 százalékos hulladék-újrahasznosítási arányt. Éljenek a lehetőséggel!