ECO-CSÍK – Térségi Hulladékgazdálkodó
Válasszon nyelvet:
ECO-CSÍK
Térségi Hulladékgazdálkodó
Akác utca 1 szám, Csíkszereda +40-737 026869 office@ecocsik.ro
<< Vissza

Üvegek nagy beváltása

Cégünk Csíkszereda Polgármesteri Hivatalával közösen üveggyűjtést szervez Csíkszeredában június 27-én a hulladékújrahasznosítási arány növelésének céljával. Minden kilogramm üvegért 40 banit fizetünk

A felgyűlt üveg hulladékot a város négy helyszínén veszik át munkatársaink: a Nagyrét utcában (a cirkusz helyén), Csíksomlyón (a gyermekotthonnal szemben), a Testvériség sugárúton (a Gyermek sétány bejáratánál) és a Zsögöd utcában (a kultúrotthonnal szemben). Legyen önnél személyi igazolvány, mert ez alapján állítjuk ki azt a bizonylatot, amellyel kiválthatja a hulladékért járó készpénzt a cég székhelyén (Csíkszereda, Akác utca 1. szám).

Beváltható a kiöblített ásványvizes, üdítős, alkoholos (sörös, boros, pezsgős stb.) üveg, parfümös üveg, befőttes üvegek. Kérjük, a fém zárókupakokat távolítsa el!

Nem válthatjuk be ugyanakkor az ablaküveget, tükröt, villanyégőket, hőálló üvegedényeket, neoncsöveket, szemüvegeket, gyógyszeres üvegeket, és semmiféle üveg törmeléket.

Az újrahasznosítás hatalmas lépés a környezettudatosság irányába! Találkozunk a felsorolt helyszíneken 27-én, csütörtökön 10 és 17 óra között.