ECO-CSÍK – Operator Regional de Salubritate
Alegeți limba:
ECO-CSÍK
Operator Regional de Salubritate
Str. Salcâm, Nr. 1, M-Ciuc +40-737 026869 office@ecocsik.ro

Știri, communicate

Valorificați deșeurile!

Primăvara trecută am colectat mai mult de 50 tone de sticlă reciclabilă mulțumită cetățeniilor ciucani. Reluăm campania noastră: între 8 și 12 octombrie, în parteneriat cu primăriile, firma noastră organizează campanie pentru colectarea ambalajelor de sticlă, respectiv SLC SRL organizează acțiunea de colectare deșeuri electronice. Se acordă 0,40 de lei pentru fiecare kilogram de ambalaje din sticlă curate, respectiv cupoane valorice de 10 și de 20 lei, și tombolă pentru aparate electrice.

Vă anunțăm, că în data de 15 și 16 august 2019 nu se lucrează cu publicul.

Vă mulţumim pentru înţelegere!

Vor începe noul an școlar cu recipiente selective

În Miercurea-Ciuc și în împrejurime, elevii din 19 școli vor începe noul an școlar cu recipiente selective noi în instituțiile lor de învățământ. Firma noastră a predat premiile concursului de adunarea deșeurilor selective de primăvară: școliile care au fost cei mai buni au primit recipiente mari petru exterior, iar ceilalți s-au îmbogățit cu recipiente mici de interior.  

46 de tone de sticle vor fi reciclate

În cadrul inițiativei noastre organizat împreună cu Primăria Municipiului Miercurea-Ciuc am adunat 46 de tone de sticle reciclabile, mulțumită cetățenilor din oraș și din împrejurime.

Marea colectare a sticlei

Firma noastră – împreună cu Primăria Municipiului Miercurea-Ciuc – organizează marea colectare a sticlei pe 27 iunie, cu scopul de a îmbunătăți procentul de reciclare a deșeurilor. Pentru fiecare kilogram de sticlă plătim 40 de bani.

Colectare selectivă: Școala Generală „Xantus János” a câștigat concursul nostru

Școala Generală „Xantus János” a câștigat concursul nostru de colectare selectivă a deșeurilor pe care am demarat împreună cu Primăria Miercurea-Ciuc la sfârșitul lunii martie. Copii din Lueta ca și elevii din Școala Generală „Nagy Imre” s-au îmbogățit cu noi recipiente selective.

Despre colectarea selectivă din Miercurea-Ciuc

În legătură cu colectarea selectivă a deșeurilor reciclabile apară des o întrebare: se merită colectarea separată a diferitor de tipuri de deșesuri, dacă angajații firmei noastre le transportă împreună. Eco-Csík SRL lipește afișuri de informare noi pe clopotele selective.

Notificare

Vă anunțăm ca transportul deșeurilor menajere în comuna Tușnad și comuna Mihăileni o să aibă loc sâmbătă, în data de 20 aprilie.

Demolarea garajelor: containere pentru colectarea deșeurilor

Până joi vom amplasa containere pentru colectarea separată a deșeurilor care provin din demolarea garajelor în Miercurea-Ciuc.

Marea curățare de primăvară în cifre

Cantitatea deșeurilor după îndepărtarea prafului este aproape de 350 tone, iar cantitatea deșeurilor verzi culese depășește 700 de metri cubi. Datele de anul acesta trec cu mult peste rezultatele curățării de primăvară a anului trecut, fapt pentru care trebuie să mulțumim și orășenilor!


anteriorul123urmatorul