ECO-CSÍK – Operator Regional de Salubritate
Alegeți limba:
ECO-CSÍK
Operator Regional de Salubritate
Str. Salcâm, Nr. 1, M-Ciuc +40-737 026869 office@ecocsik.ro

Știri, communicate

Anunț


ÎN DATA DE 30 APRILIE ȘI 1 MAI 2019
NU SE LUCREAZĂ CU PUBLICUL
Mulţumim pentru înţelegere!

Despre colectarea selectivă din Miercurea-Ciuc

În legătură cu colectarea selectivă a deșeurilor reciclabile apară des o întrebare: se merită colectarea separată a diferitor de tipuri de deșesuri, dacă angajații firmei noastre le transportă împreună. Eco-Csík SRL lipește afișuri de informare noi pe clopotele selective.

Notificare

Vă anunțăm ca transportul deșeurilor menajere în comuna Tușnad și comuna Mihăileni o să aibă loc sâmbătă, în data de 20 aprilie.

Demolarea garajelor: containere pentru colectarea deșeurilor

Până joi vom amplasa containere pentru colectarea separată a deșeurilor care provin din demolarea garajelor în Miercurea-Ciuc.

Marea curățare de primăvară în cifre

Cantitatea deșeurilor după îndepărtarea prafului este aproape de 350 tone, iar cantitatea deșeurilor verzi culese depășește 700 de metri cubi. Datele de anul acesta trec cu mult peste rezultatele curățării de primăvară a anului trecut, fapt pentru care trebuie să mulțumim și orășenilor!


În atenția proprietarilor de autoturisme

Ne pare rau că mulți dintre proprietarii de autoturisme nu respectă activitatea noastră de înfrumusețare a orașului, și în ciuda anunțurilor multiple, lasă mașinile în parcare, pe locul curățeniei. Cu această atitudine creează întârzieri, și ne împiedică să executăm o muncă de calitate.

Marea debarasare de primăvară - zona rurală

Operatorul regional de salubrizare Eco-Csík SRL, în parteneriat cu SC S.L.C. SRL va organiza marea debarasarede primăvară între 2–12 aprilie.

Sărbătorile pascale într-un oraș curat

Anul acesta în ultima săptămână a lunii martie se desfășoară curăţenia generală de primăvară în organizarea Primăriei Municipiului Miercurea Ciuc și operatorului regional de salubritate, Eco-Csík Srl. În cadrul acțiunii în fiecare stradă al municipiului va fi efectuată curăţenia generală, rezultatul căruia depinde și de colaborarea locuitorilor din Miercurea Ciuc.
anteriorul12urmatorul