ECO-CSÍK – Térségi Hulladékgazdálkodó
Válasszon nyelvet:
ECO-CSÍK
Térségi Hulladékgazdálkodó
Akác utca 1 szám, Csíkszereda +40-737 026869 office@ecocsik.ro

Hírek, közlemények

Értesítés

Értesítjük ügyfeleinket, hogy Tusnádon és Csíkszentmihályon a hulladékszállítás április 20-án, szombaton lesz. Megkérjük, helyezzék ki hulladéktároló edényeiket a kapu elé!

Garázsbontás: hulladékgyűjtő konténereket helyezünk ki

A garázsbontásokból származó hulladék tárolására konténereket helyezünk ki csütörtökig Csíkszeredában azokon a helyszíneken, ahol a bontások történnek.

A csíkszeredai tavaszi nagytakarítás számokban

A portalanításból származó utcai szemétmennyiség megközelíti a 350 tonnát, a zöld hulladéké pedig meghaladja a 700 köbmétert – mindez messze túlmutat a tavalyi csíkszeredai tavaszi nagytakarítás eredményein, amiért köszönettel tartozunk a város lakóinak is!


Autótulajdonosok figyelmébe

Sajnálattal tapasztaljuk, hogy sok autótulajdonos nem tiszteli kellőképpen a városszépítés programját, és a többszörös felszólítás ellenére sem hagyják szabadon a takarításra váró parkolóhelyeket. Ezzel egyrészt fennakadást és késlekedést okoznak, másrészt akadályoznak abban, hogy munkánkat az elvárt minőségben végezhessük.

Ingyenes tavaszi lomtalanítás vidéken

Az Eco-Csík Kft. térségi hulladékgazdálkodási vállalat partnerségben az S.L.C. Kft.-vel tavaszi lomtalanítást szervez április 2–12. között.

Húsvétra megtisztul városunk

Március utolsó hetén kezdi ebben az évben Csíkszereda Polgármesteri Hivatala és az Eco-Csík Kft. az általános tavaszi nagytakarítást. A három hétig tartó városszépítő akció keretében Csíkszereda minden utcáját, járdáját megtisztítják. A takarítás sikeréhez természetesen idén is szükség van a városlakók együttműködésére.

A karácsonyi fenyőfa nem egyszeri használatú!

GALÉRIA – Köszönjük, hogy környezettudatosan vált meg a fenyőfájától!